Ce înseamnă MDF slitat?

În termenii de specialitate, MDF slitat reprezintă plăcile fabricate din fibre de lemn care au anumite aspecte particularizate. De exemplu, acest MDF slitat poate avea șanțuri pe suprafața sa în scopul de a oferi spațiilor de amplasare un aspect cu totul particular. Mai mult decât atât, realizarea acestor șanțuri prin procedee tehnologice specifice are rolul de a crește rezistența și durabilitatea materialului în timp. MDF riflat se referă la suprafețele plane ale materialului care nu dețin denivelări, șanțuri sau alte tipuri de intervenții.
Xido Prod SRL
Adresa: Hălchiu 507080 – Jud. Brașov,
str. George Coșbuc nr. 593 bis
Telefon: +40722 950 921
Email: office@xidoprod.ro

O durabilitate îmbunătățită

Tratarea materialelor în fabrica Xido Prod implică ample procese de creștere a calității. La final, după tratare și debitări, experții în calitate verifică în mod atent materialele care ajung la clienți.

Fă o comandă!

Persoană fizică sau juridică, indiferent de tipologie te invităm să îți faci stocul de materiale pentru construcția de care ai nevoie! Alegându-ne pe noi cu siguranță alegi calitatea!

MDF slitat (riflat)

Indiferent de tipologia pe care o dorești, departamentul nostru de ofertare îți va construi un preț adaptat, în conformitate cu nivelul de calitate al produselor!
MDF slitat (riflat) este un material care poate fi utilizat într-o paletă largă de contexte, având un rol estetic evident. Comandă chiar azi stocul dorit și bucură-te de calitate garantată!