Date de contact

Xido Prod SRL
Adresa: Hălchiu 507080 – Jud. Brașov, str. George Coșbuc nr. 593 bis
Telefon: +40722 950 921
Email: office@xidoprod.ro

Persoane de Contact

Dorin Pandrea,
Director General +40722 281 416
office@xidoprod.ro

Laurențiu Tiron,
Director Producție +4 0722-950.921
laurentiu.tiron@xidoprod.ro

Laurențiu Sofletea,
Director comercial +4 0722-683.209
laurentiu.sofletea@xidoprod.ro

Rijnovean Manuela,
Director Tehnic
+4 0722.635.378.
office@xidoprod.ro

Godri Carmen,
Director financiar-contabil
+4 0745-964.240.
office@xidoprod.ro

Formular de contact

  Intrebări frecvente

  Cum putem obține o ofertă de preț pentru diverse materiale?
  O ofertă de preț puteți obține prin contactarea directă a unui reprezentant al companiei Xido Prod. Încercăm să răspundem în timp util la întrebările adresate de către clienți în formularele de contact, dar și telefonic.
  Putem personaliza un corp de mobilă în comandă?
  Cu siguranță! Specialiștii noștri care se ocupă de executarea pieselor de mobilier vă pot oferi cele mai aplicate sfaturi și consultanța mult dorită. Elementele ornamentale pe care le comercializăm pot fi introduse, după preferințele clienților, și în cadrul corpurilor de mobilier pe care le executăm în cel mai mic detaliu.
  Care este termenul de predare al unei comenzi?
  Termenele de predare pentru comenzi, indiferent că vorbim despre realizarea corpurilor de mobilă sau prestarea serviciilor menționate, depind de nivelul de detaliere și de proiectele aflate în curs. În momentul în care hotărâți să achiziționați sau să contractați servicii, specialiștii noștri vă vor comunica un timp estimativ de așteptare.
  Putem primi modele orientative de corpuri mobilă executate de către Xido PROD?
  Cu siguranță! Pentru a orienta alegerile clienților noștri, le oferim acestora fotografii detaliate ale lucrărilor efectuate. Mai mult decât atât, pentru a oferi o dimensiune mai aplicată asupra modelelor dorite, utilizăm schițe și tehnologii pentru a estima efectul și modelul final alături de clienți.
  Se lucrează doar cu persoane juridice?
  Nu! Ne dorim o extindere progresivă a portofoliului de clienți și din acest motiv, prestăm servicii sau oferim produse spre achiziție și persoanelor fizice. Această raportare la piață ne-a format un renume atât la nivel de județ, cât și în țară.