Profile mobilier

Afișez toate cele 4 rezultate

Profile mobilier

Realizate din lemn pe diverse forme și dimensiuni, profilele de mobilier sunt utilizate pentru a oferi produsului final structură, utilitate și mai ales, aspect. În cadrul acestei secțiuni de profile mobilier întâlnim mai multe design-uri, de la cornișe și ornamente și până la socluri. De asemenea, integrarea profilelor în produsul finit se poate realiza prin identificarea atentă a nevoii și utilității.

Profilele de mobilier pot avea o vastă utilitate în ansamblul unui corp. Acestea sunt integrate de obicei la uși, picioare, mânere sau colțuri, îmbinări cu oglinzi sau sticlă, în zonele de încastrare. Nu trebuie să omitem din vedere nici rolul lor pur ornamental care poate modela aspectul final al produsului.

La Xido Prod aveți parte de cele mai detaliate și atent executate profile mobile. Grație ingenozității resursei umane și tehnologiilor de care dispunem, mobila poate primi un nou design relevat doar prin detalii. Indiferent că sunteți doar dornic de a schimba înfățișarea unei încăperi sau chiar dețineți o companie care comercializează mobilă, noi vă garantăm o colaborare de lungă durată, axată pe profesionalism! Profilele pentru mobilă, în funcție de zona de destinație, au un rol esențial în a susține restul componentelor sau de a le oferi acestora un aspect integrat. De exemplu, în timp ce profilele pentru blaturile de bucătărie au un rol de protecție implicit a suprafeței, dar și de definire vizuală a acesteia, cele pentru picioarele de mobilier oferă susținere și durabilitate în timp. În funcție de comanda dumneavoastră și de aspectul general al mobilei, specialiștii noștri vă vor îndruma către cele mai inspirate soluții!