Mobilier

Afișez toate cele 3 rezultate

Mobilier

Fiecare încăpere trebuie să dețină amprenta locatarului asupra cromaticii, design-ului și mai ales, asupra mobilei. La Xido Prod vă oferim posibilitatea de a vă transpune emoțiile proprii și viziunea în proiectarea unui mobilier personalizat, plin de gust și de nuanțe. Realizăm piese de mobilier în serii mici datorită grijii noastre pentru detalii și pentru satisfacția clienților. Deținem un portofoliu numeros de proiecte finalizate, de la mobilă de interior de diferite dimensiuni și până la mese de dining, de cafea sau dulapuri de depozitare.

Unul dintre punctele de atracție ale oricărei camere este reprezentat de mobilier. Acesta trebuie să se afle în consonanță cu stilul abordat în construirea casei și în particular, cu cromatica abordată. La Xido Prod oferim consultanță clienților în alegerea modelului, dimensiunilor și materialelor de realizare. Fiecare proiect are mare însemnătate pentru noi, iar la final ne dorim ca clienții să valorifice într-o notă elegantă produsele pe care le realizăm. Indiferent că vorbim despre corpuri de mari dimensiuni sau mese, amprenta companiei noastre își va face simțită prezența. Ea se va identifica în detalii, în modul de realizare al produsului și mai ales, în calitatea finisajelor. Alegeți să degustați cafeaua la o măsuță marca Xido Prod! Vă garantăm o alegere de bun gust, extrem de versatilă și capabilă să se adapteze oricăror spații de amplasare.

Dacă îți dorești să schimbi estetica asociată încăperilor din casa ta, cu siguranță Xido Prod va găsi o soluție personalizată pentru nevoile tale. Tot ceea ce trebuie să faci este să îți dimensionezi corect spațiul pentru a evita supraîncărcarea!