Ce înseamnă serviciul de aplicare cant?

Proces complex care se poate derula doar în spațiile profesionale de prelucrare a materialelor și realizare a corpurilor de mobilă, activitatea de aplicare cant este esențial pentru a definitiva orice proces de prelucrare întreprins. Acest „cant” are rolul de a conserva marginile placajelor sau secțiunilor de PAL și MDF, oferind finisare și un aspect plăcut din punct de vedere vizual. Mai mult decât atât, procesul de aplicare cant este esențial pentru a proteja orice corp realizat de intruziunea unor particule de apă sau umezeală din aer.
Xido Prod SRL
Adresa: Hălchiu 507080 – Jud. Brașov,
str. George Coșbuc nr. 593 bis
Telefon: +40722 950 921
Email: office@xidoprod.ro

Etape de proces aplicare cant

Cantul ia forma unei benzi care se aplică pe marginile atent tăiate ale corpurilor de mobilă, acolo unde este vizibil. În zonele în care trebuie să se realizeze anumite îmbinări acest proces are loc doar parțial sau chiar deloc. Plecând de la tăierea acestei fâșii și pregătirea zonei de aplicare, cantul va fi ușor de asociat oricărui corp dacă se folosește un adeziv de înaltă calitate. La finalul procesului de aplicare cant, specialiștii în calitate verifică în amănunt piesele pentru a putea identifica posibile omisiuni.

Norme de siguranță în muncă

Resursa noastră umană este atent instruită pentru a putea manageria cu succes orice activitate! Procesul de aplicare cant implică o activitate minuțioasă care trebuie realizată cu atenție pentru detalii! Cu o experiență vastă, oferim servicii de căntuire, prin aplicarea de cant atât de 0.4,1 cât și de 2 mm, de diferite nuanțe, cu operația de prefezare în prealabil. De asemenea, putem executa MDF cu caneluri pentru a putea fi curbat pe diferite raze.

Aplicare cant

Atât din rațiuni de protecție cât și ca design, procesul de aplicare cant este una dintre activitățile de final ale realizării unui corp de mobilier. În funcție de cerințele inițiale ale clientului, cantul va avea o anumită cromatică și un model implicit.
Dacă doriți să beneficiați de o mobilă de calitate superioară, realizată în fabrica Xido Prod, vă invităm să ne apelați pentru comenzi! Specialiștii noștri vă vor îndruma către cele mai oportune decizii în materie de design!