Ce înseamnă procesul de debitare?

Realizate în locații specializate și autorizate pentru funcționare, activitățile de debitare PAL și MDF reprezintă un proces de tăiere a acestor materiale în diverse dimensiuni și circumferințe pentru a obține la final plăci și secțiuni potrivite pentru utilizare. Atât PAL-ul cât și MDF-ul implică un proces de debitare realizat cu ajutorul unor tehnologii sau instrumente specifice, sub atenta monitorizare a specialiștilor. Formele și dimensiunile obținute pot diferi în funcție de nevoile clientului sau beneficiarului final.
Xido Prod SRL
Adresa: Hălchiu 507080 – Jud. Brașov,
str. George Coșbuc nr. 593 bis
Telefon: +40722 950 921
Email: office@xidoprod.ro

Echipamente profesionale și protecția muncii

Resursa umană din fabrica noastră Xido Prod este constant specializată la locul de muncă și mai ales, beneficiază de un regulament intern care maximizează normele de protecție a muncii. Echipamentele de protecție adecvate, dar și calitatea tehnologiilor utilizate în debitare permit o activitate sigură, realizată în conformitate cu măsurile de securitate aferente.

Comandă dimensiunile și numărul dorit!

Dacă îți dorești un nou stoc de PAL și MDF, contactează-ne pentru a începe chiar azi debitarea! Îți vom realiza încă de la început o ofertă de preț și îți vom estima timpul dedicat procesului de debitare! Pentru că elementul „calitate” este o prioritate pentru noi, ne asigurăm că produsele finale respectă cu desăvârșire standardele de utilizare și nu dețin deteriorări!

Debitare PAL și MDF

Serviciile noastre de debitare PAL și MDF sunt disponibile clienților noștri cu oferte personalizate. În funcție de cantitatea dorită și dimensiuni, departamentul de relații cu clienții vă va informa în timp util despre costuri și modalitățile disponibile de transport.
Debitarea materialelor anterior menționate se realizează în spațiile deținute de către Xido Prod. Pentru a asigura o tăiere precisă, fără alte deteriorări ale materialelor, tehnologiile menționate sunt atent utilizate și monitorizate de către specialiști.